Als je jouw dromen wilt realiseren, is het belangrijk dat je het onderdeel laat zijn van je dagelijkse leven. Om dat te doen moet je natuurlijk goed weten wat er op staat en daar je focus op richten.

Het is toch zonde als je druk bezig bent geweest om een mooie lijst te maken waar je een positief gevoel bij hebt, als deze vervolgens verfrommeld achter in de kast beland. De tip is dan ook om te zorgen dat je dagelijks “positief geconfronteerd” wordt met jouw lijst. Ik geef je hieronder een aantal suggesties.

Bucketlist in je Smartphone

Een smartphone is niet meer uit ons leven weg te denken, we gebruiken het de hele dag door. Daar kun je slim gebruik van maken, want er zijn apps te downloaden waar je jouw Bucketlist in kunt zetten. Zo kun je de lijst regelmatig bekijken, direct afvinken als je iets behaald hebt of iets aanpassen als het nodig is.

Een geweldige app voor het bijhouden van alles wat belangrijk voor je is is die van BucketBoost natuurlijk, niet alleen kan je hier je bucketlist bijhouden maar ook kan je gematched worden met vrienden om zo het beste eruit te halen.

Bucketlist op je laptop

Zet je wensenlijst op je laptop als bureaubladachtergrond of  maak een snelkoppeling naar de webpagina van BucketBoost, zo wordt je continu gemotiveerd om jou doelen te bereiken!

Bron: https://leefjebucketlist.com/bucketlist-tips/bucketlist-tip-zorg-dat-je-jouw-lijst-elke-dag-ziet/
Bron: BucketBoost

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *