BucketBoost

KvK: 71210466

info@bucketboost.com

 

Welke gegevens verzamelen wij?

Om BucketBoost goed te laten functioneren verzamelen wij een aantal gegevens over jou. Deze gegevens worden verzameld vanuit je Facebook-account en/of zelf ingevuld bij het registreren. Wij gebruiken de verzamelde gegevens niet voor andere doeleinden dan het laten functioneren van de applicatie.

Hieronder volgt een lijst met gegevens die wij verzamelen, waarom wij deze verzamelen en voor wie deze zichtbaar zijn:

 

Voornaam en achternaam

Zichtbaar voor alle gebruikers van BucketBoost.

Worden gebruikt om aan andere gebruikers te tonen met wie je matcht en om bucketlists van andere gebruikers te zoeken en weer te geven.

 

Facebook profielfoto-link

Zichtbaar voor de vrienden met wie je een match hebt en bevoegden binnen BucketBoost.

Indien match met iedereen is geactiveerd: Zichtbaar voor de gebruikers van BucketBoost met wie je een match hebt en bevoegden binnen BucketBoost.

Wordt gebruikt om aan andere gebruikers te tonen met wie je matcht.

 

Emailadres

Zichtbaar voor bevoegden binnen BucketBoost.

Wordt gebruikt om je account te verifiëren.

 

Lijst met Facebookvrienden die ook BucketBoost gebruiken

Zichtbaar voor bevoegden binnen BucketBoost.

Wordt gebruikt om je te matchen met Facebookvrienden.

 

Je ingevulde bucketlist items

Zichtbaar voor alle BucketBoost gebruikers.

Worden gebruikt om je bucketlist op te slaan, om je te matchen met andere gebruikers en om je bucketlist weer te geven aan gebruikers die jou zoeken.

Je zoeklocatie (per stad)

Alleen zichtbaar voor bevoegden binnen BucketBoost.

Wordt gebruikt om je te matchen met andere gebruikers binnen de ingestelde zoekafstand.

 

Je geboortejaar

Alleen zichtbaar voor bevoegden binnen BucketBoost.

Wordt gebruikt  om je beter te matchen met andere gebruikers.

 

Je zelfbedachte quote

Zichtbaar voor andere gebruikers wanneer ze jouw profiel bekijken.

Om je profielpagina te personaliseren.

 

Je chats

Technisch gezien zichtbaar voor bevoegden binnen BucketBoost. We bekijken deze niet.

Worden opgeslagen zodat je chats niet verloren gaan.

 

De gevolgen van het niet verstrekken van de persoonsgegevens

Als je niet akkoord gaat met het verstrekken van gegevens, kun je helaas geen gebruik maken van BucketBoost. We hebben dan namelijk niet genoeg gegevens om BucketBoost te laten functioneren.

 

Duur van de opslag

Na een jaar inactiviteit worden al je gegevens automatisch verwijderd van het systeem.

 

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

Rectificatie van gegevens kan door de betreffende gegevens te veranderen in je Facebook account. De bucketlist items kun je te allen tijde zelf verwijderen. Inzage in je gegevens kan worden opgevraagd door contact op te nemen met info@bucketboost.com

 

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Bij klachten over de gegevensverwerking heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Categorieën van ontvangers van de persoonsgegevens

De persoonsgegevens worden niet gedeeld met derde partijen. Ze staan wel beveiligd opgeslagen bij een derde webhosting partij (Antagonist). Met deze partij hebben wij een verwerkingsovereenkomst gesloten. Deze is hier te vinden.

Onze chatfunctie werkt via TalkJS (hun privacy policy is hier te vinden). De gegevens van de chats staan bij hen opgeslagen.

 

Worden de gegevens aan een derde land verstrekt?

De gegevens worden bewaard binnen Nederland. 

 

De toestemming mag ook weer ingetrokken worden

Je kunt op elk moment de toestemming voor het verwerken van jouw gegevens intrekken. Dit kan door contact op te nemen met info@bucketboost.com

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Het matchen verloopt geautomatiseerd. Dit betekent dat je als gebruiker geen invloed hebt op met wie je matcht, je kunt echter wel kiezen of je matcht met alleen Facebookvrienden of met alle gebruikers. Ook heb je de mogelijkheid om de zoekafstand zelf in te stellen.